Hej alla fiske entusiaster. 

Det har varit fantastiskt väder med mycket härligt fiske på sistone. Det finns så mycket bra fiskeställen här i Enköpingstrakten. Man kan cykla ut till Haga och fiska i Enköpingsån som mynnar ut i Mälaren. Lilla Ullfjärden är också ett fantastiskt ställe att fiska på.  

Jag har precis börjat med flugfiske vilket är en konst i sig.  

Har varit uppåt Jämtland och sedan Norrland för att flugfiska. 

Det är fantastiska naturupplevelser som jag kommer att bära med mig resten av året när ja sitter på kontoret och det är grått utanför. 

Man skulle nog behöva pigga upp kontoret ändå med lite naturfoton.  

Hittade till en site som heter posteryard där det fanns mycket fina posters av naturscener tagna av välkända fotografer. Det fanns även mycket fina posters av konstnärer som jag skulle kunna tänka mig. Jag tänker mig det största postern jag kan hitta – på en lummig grön skog kanske med posterhängare till skulle vara snyggt. 

Och sen kanske någon färgglad uppiggande poster i vintage stil. 

Vi har ju också en liten matplats som skulle behövas fräschas upp. Efterssom det är ganska litet och instängt så tänkte jag mig en poster med en bild på ett fönster – det brukar göra så att rummet känns större – och lite trevligare förstås. 

Med en fin ram runt så ser det lite verkligare ut också. Det fanns många olika ramar att välja mellan på posteryard.se , vita, svarta, mahogny, ek, guld, metall. Jag tror jag skall ha en ram i vitt trä, det är ju det vanligaste färgen på fönsterram. 

Nästa steg i flugfisket är att jag vill lära mig att binda mina egna flugor. Har en kompis som är vass på det så jag hoppas att han skall kunna lära mig!